Nyheter på Kennel Honningrosa.

10. jun, 2019

2. juni 2019 ble Honningrosas Rose Hjerteknuser champion i Melsomvik ved Sandefjord. Hun ble NUCH, SECH og DKCH, og er fra før DKV-18. Hun ble BIR med cert og Nordic cert.

6. nov, 2018

Danske vinnere fra Kennel Honningrosa.

BIR, CACIB, DKV-18 Honningrosas Jøsta Hjerteknuser.

BIM, CERT.,CACIB, DKV-18 Honningrosas Rose Hjerteknuser.

2BHK, CERT, RES.CACIB, Honningrosas Walter Hjerteknuser.

2BTK, RES.CACIB, Honningrosas Dina Drømmedame.

I tillegg fikk kennel Honningrosa HP i Oppdrettsklassen.

Dommer Terje Lindstrøm.

Jøsta ble også rasevinner 2018 i Danmark.

14. okt, 2018

Honningrosas Jøsta Hjerteknuser ble i dag EW-2018. I tillegg til å bli Europavinner 2018, vant han i går 80 års jubileumsutstilling og ble Polsk Utstillingschampion.
Storebror Gnipagrottans Eskil Frekeson ble EVW, Europeisk veteranvinner. Bildet er Jøsta sitt offisielle EW-foto.

27. aug, 2018

I morgen er valpene 3 uker, og da er det tid for nye opplevelser. De får flytte ned fra loftstua til første etasje. Da møter de også de andre hundene i huset. Tante Nora, bestemor Hedda og storesøster Rose syntes dette var kjempestas. En rolig periode for tispa de første ukene, er viktig. Ei stressa tispe med for mange å forholde seg til, kan gi uro for valpene. Vi slipper aldri inn de andre hundene, eller andre mennesker i huset de første ukene.

Nå begynner valpene å bli litt mer sosiale, de leker litt med hverandre. De begynner også å bli litt mer lik hunden de skal bli.

Jobben vår som oppdrettere blir nå litt mer aktiv, men også mer gøy. Hos oss får valpene oppleve alle lyder, husholdningsmaskiner, TV og alt som hører til i et vanlig norsk hjem

13. aug, 2018

Jøsta er en allsidig ung kar, og i sommer  ble han Svensk Viltsposchampion. Enda en flott prestasjon av Jøsta og eier Ritva Lindstrøm. Det viser en av Jøsta sine mange kvaliteter, men også litt av allsidigheten til rasen.